Profiel

Architenko creëert samen met u een duurzame werk- en leefomgeving! Dit doen we niet alleen met respect voor het landschap en de stedelijke omgeving, maar ook om sociale ontwikkeling, welzijn en economische groei te bevorderen.

Een stapsgewijze benadering van ieder project, met oog voor vormgeving en unieke concepten, karakteriseert onze studio. Bovendien bieden we een uitstekende service door onze ontwerp- en bouwprocessen te ondersteunen met BIM- en driedimensionale modellen.

Onze studio heeft uitgebreide ervaring en biedt expertise op het vlak van particuliere private woningbouw alsook bij grootschalige overheidsopdrachten en stedenbouwkundige ontwikkelingen.

Uitgebreid profiel

Architenko-2007678855
Architenko-1449430489

Team

De studio is opgericht door Elien en Artyom Architenko. Letterlijk vertaald, betekent Architenko “kind van een architect” of “gemaakt door een architect”. Dit toont niet enkel onze attitude, maar ook onze passie voor het vak dat we uitoefenen!

Lees meer over ons team

Architenko-601525959

Word Architenko

Architenko werkt aan diverse projecten, typologieën en uitdagingen op verschillende locaties. De studio groeit organisch tot een georganiseerd en multidisciplinair team van creatieve experten.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe teamleden met een gepast enthousiasme, attitude, vakmanschap en ervaring voor onze projecten.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem eens een kijkje bij de openstaande posities, solliciteer spontaan of raadpleeg onze nieuwsbrief voor updates.

Open Posities

intern/stagiair

Bekijken

junior ast. architect

Bekijken

projectmanager

Bekijken

interieurvormgever

Bekijken

landschapsarchitect

Bekijken

spontane sollicitatie

Bekijken

Aanvragen Architenko-690145430

Onderscheidingen

Tijdens het ontwerpen en bouwen, ontstaat er soms iets uitzonderlijks. Iets dat aandacht van buitenaf trekt of onderscheidingen ontvangt. Hoewel ons team andere doelen voor ogen heeft, appreciëren wij waardevolle kritiek en erkenning.

Geselecteerde onderscheidingen

Architenko-1961564039
Architenko-1740373872
Architenko-20326360
Architenko-1219913091
Architenko-1209950865
Architenko-1271395297

Algemene Voorwaarden

 • Privacy en Disclaimer

 • Wettelijke informatiegegevens

 • E-mail en telefoonbeleid

 • Afspraak voorwaarden

 • Orde van Architecten

sluit [x]

Profiel

Architenko creëert samen met u een duurzame werk- en leefomgeving! Dit doen we niet alleen met respect voor het landschap en de stedelijke omgeving, maar ook om sociale ontwikkeling, welzijn en economische groei te bevorderen.

 

Landschap
De actie en interactie tussen natuurlijke en menselijke factoren bepaalt het karakter van een landschap dat mensen waarnemen. Bij Architenko houden we deze stelling steeds in het achterhoofd en bij de uitwerking van ieder project stellen we de vragen: “Wat is de identiteit van het huidige landschap?”; “Hoe wordt het landschap waargenomen?”; en voornamelijk: “Wat zijn de mogelijke gevolgen van bepaalde ingrepen?”. Op die manier vermijden we drastische en ongewenste uitkomsten zoals het verlies van identiteit, de verzwakking van biodiversiteit, de kans op overstroming, vervuiling en dergelijke.

 

Stedelijk Weefsel
Het stedelijk weefsel is een oneindig web binnen een natuurlijk landschap. Het bestaat uit functionele zoneringen, open en bebouwde ruimtes, wegen en zijn beleving. Binnen Architenko ontwikkelden we een aantal richtlijnen die de omgang met het stedelijk weefsel bepalen. Bij aanvang van elk project gaan we op zoek naar antwoorden op volgende vragen: “Welk deel van het stedelijk weefsel is rechtstreeks betrokken bij dit project?”; “Wat zijn de karakteristieken van de context?”; “Is de huidige situatie positief of negatief?” en “Hoe kunnen we omgaan met de sterktes, zwaktes, opportuniteiten en bedreigingen van het stedelijk weefsel?”.

 

Sociale ontwikkeling
Ontwerpers hebben een rechtstreekse invloed op de sociale ontwikkeling binnen de maatschappij. Zo kan bijvoorbeeld het ontwerp van een collectieve of een publieke ruimte de interactie tussen verschillende mensen bepalen. Dit heeft rechtstreekse gevolgen op de ontwikkeling van een individu en hoe dit individu omgaat met anderen. Binnen Architenko engageren we ons om verbindingen tussen mensen te creëren, interactie te faciliteren, anonimiteit te doorbreken en segregatie tegen te gaan. Dit uiteraard met respect voor individuele privacy.

 

Welzijn
Welzijn bepaalt de levenskwaliteit en duidt op een brede waardebepaling van het individu en de gemeenschap. Leefbaarheid en comfort maken deel uit van welzijn, die rechtstreeks in verbinding staan met ingrepen en ontwerpen op stedenbouwkundig en architecturaal niveau. Leefbaarheid geeft aan hoe aantrekkelijk of geschikt de omgeving is als werk- of leefomgeving. Het gewenste comfort staat dan ook bij iedere ruimte centraal.

 

Economische Groei
Economische groei is een belangrijk aspect binnen onze samenleving. Wanneer de economie groeit, neemt de werkgelegenheid, koopkracht en sociale zekerheid toe. Economische activiteiten hebben een rechtstreekse link met stedenbouw en architectuur. Zo hebben bedrijven nood aan ruimte en een aangepaste infrastructuur om hun activiteiten te kunnen huisvesten of uit te breiden. Bewust omgaan met ruimte-indeling en het integreren van flexibiliteit is vervolgens een vereiste voor onze ontwerpen. Op deze manier spelen we in op noden die zich in de toekomst kunnen voordoen.


Architenko-1271673130

Een stapsgewijze benadering van ieder project, met oog voor vormgeving en unieke concepten, karakteriseert onze studio. Bovendien bieden we een uitstekende service door onze ontwerp- en bouwprocessen te ondersteunen met BIM- en driedimensionale modellen.

 

Stapsgewijze Benadering
Elk project heeft zijn eigen complexiteit. Met een stapsgewijze en doordachte benadering, die vastgelegd en ontwikkeld is binnen Architenko, blijft het doel van het project steeds voor ogen. Hierbij houden we rekening met stakeholders, risico’s, het programma van eisen, timing, budget en kwaliteit.

 

Vormgeving 
Ieder voorstel van Architenko is niet alleen een oplossing voor een vraagstuk, maar ook voor de vormgeving ervan. Volgens ons bepalen deze vier parameters de vormgeving: context, functie, materiaal en concept.
De context schept het kader van de mogelijke vormgeving. De functie bepaalt dan weer de vormgeving op een manier waarbij elementen bij elkaar zijn gebracht en faciliteert op die manier het gebruik. De gebruikte materialen bepalen de vormgeving in functie van de materiaaleigenschappen, de kleur en het gevoel die ze met zich meebrengen. Maar de belangrijkste parameter die vormgeving bepaalt, is voor Architenko het concept.


Unieke Concepten
Eenvoudigweg bouwen of enkel een pragmatische oplossing bieden, is voor Architenko niet voldoende. Unieke concepten zijn bij ons de norm en daar streven we naar, steeds opnieuw, bij elk nieuw project om zo telkens verfrissend of grensverleggend uit de hoek te komen. We plaatsen onszelf tussen vakman en kunstenaar, tussen ratio en emotie, tussen gemeenschap en natuur. Binnen een concept, omschrijven we duidelijk de ideeën en geven ze een context, doel en waarde. Elk ontwerp is specifiek voor één project of binnen een bepaalde context bedacht en dient als leidraad doorheen het hele proces.

 

3D en BIM
Het ontwerp en bouwproces wordt ondersteund door de opmaak van een driedimensionaal model of BIM-model. Een driedimensionaal model helpt om de vormgeving beter te begrijpen en een ontwerp te visualiseren. Het BIM-model, waar data aan wordt toegevoegd, levert op zijn beurt een meerwaarde tijdens het bouwproces of het gebouwbeheer zelf.


Architenko-328158365

Onze studio heeft uitgebreide ervaring en biedt expertise op het vlak van particuliere private woningbouw alsook bij grootschalige overheidsopdrachten en stedenbouwkundige ontwikkelingen.


Duurzame Stedenbouw
Binnen het stedenbouwkundig team van Architenko behandelen we stedelijke processen. Hierin onderzoeken we mogelijke duurzame ontwikkelingen voor nieuwe of bestaande gebieden en geven we weldoordacht vorm aan de openbare ruimte.

 

Duurzame Architectuur
Het multidisciplinaire architectenteam van Architenko ontwerpt diverse typologieën van gebouwen, samen met hun binnen- en buiteninrichting, in een duurzaam kader. Zo garanderen we een coherente vormgeving. Ons team is verantwoordelijk voor het volledige traject, van concept tot en met oplevering.

 

Met dank aan K. Malevitsj en S. Lewitt


Architenko-423636471

Architenko-45511546
sluit [x]

Team

Elien Architenko (Elien Neyens), behaalde een masterdiploma in de Architectuur aan UHasselt en een Master-diploma in Stedenbouw en Ruimtelijke Planning aan KULeuven. Na haar studies was zij enkele jaren actief bij verschillende architectuur- en studiebureaus. Bij de stad Gent heeft zij de Dienst Data en Informatie versterkt als BIM-expert. Elien is gepassioneerd door zowel architectuur als stedenbouw en de innovatie daaromtrent, zoals Smart Cities en Digital Twins.

 

Artyom Architenko (Artyom Kravtchenko), behaalde een masterdiploma in de Architectuur aan KULeuven en in Stedenbouw en Ruimtelijke Planning aan KULeuven in samenwerking met de Universiteit van Tokio. Na zijn studies was hij enkele jaren actief bij verschillende architectenbureaus en in 2018 richtte hij samen met Elien Architenko op. Artyom streeft ernaar om sterke architecturale en stedenbouwkundige concepten in realiteit om te zetten. Dit doet hij aan de hand van een stapsgewijze projectbenadering binnen een multidisciplinair team.

 

Architenko werkt aan diverse projecten, typologieën en uitdagingen op verschillende locaties. De studio groeit organisch tot een georganiseerd en multidisciplinair team van creatieve experten:

 

 • architecten
 • architect assistenten
 • stedenbouwkundigen
 • interieurarchitecten
 • landschapsarchitecten
 • projectmanagers
 • grafisch ontwerpers

 

Door een brede waaier aan experten binnen het team, vindt u in Architenko een betrouwbare partner.


Architenko-1807324882

Elien ArchitenkoArchitenko-105727870

Artyom Architenko


sluit [x]

Onderscheidingen

Tijdens het ontwerpen en bouwen gebeurt het wel eens dat er iets uitzonderlijks ontstaat. Iets dat de aandacht vestigt van buitenaf of onderscheidingen ontvangt. Hoewel ons team andere doelen voor ogen heeft, appreciëren wij waardevolle kritiek en erkenning.


Architenko-1840516055

Architenko in bloemetjes gezet door Stad Gent als laureaten van binnen- en buitenlandse cultuurprijzen in categorie architectuur.©Stad GentArchitenko-101521775

Elien Architenko deelt haar ervaring en ambitie in het stadsmagazine van Genk.©3600 Stadsmagazine Genk, jg. 10, 2016, p. 12Architenko-350992327

Artyom Architenko deelt zijn visie op woningbouw in het magazine van Hoeselt.©Hoeselt Mag Gezien, nr.281, 2016, p. 6Architenko-976400086

Trojka in de spotlight in toonaangevend magazine over collectieve en sociale huisvesting.©Woonwoord, nr. 38, 2016, p. 5.Architenko-1957622681

Architenko onthult troeven van BIM binnen nieuw ontwerp- en bouwproces.©Woonwoord, nr. 39, 2016, p. 21-23.Architenko-1539476027

Architenko is geselecteerd voor Greenbizz Brussel, de eerste incubator voor duurzame en circulaire ondernemingen.


sluit [x]

intern/stagiair

Ontwerp-assistent met een passie voor ontwerp en nauwkeurigheid (arch., int-arch., ir-arch., lands-arch.), met profiel:

 • Frans-, Engels- of Nederlandstalig
 • geen professionele werkervaring vereist
 • teamspeler met een kritische geest
 • sterke grafische skills
 • interesse in de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • kennis van Adobe of Affinity package (pluspunt)
 • Revit kennis (pluspunt)
 • Gevorderde render skills (pluspunt)
 • Franstalig (pluspunt)
 • studentencontract of freelancer in onderaanneming 

Vanaf dag één maak je deel uit van een gedreven en warm team. Je werkt aan afwisselende en boeiende projecten. Verder bieden wij u: 

 • halftijdse of voltijdse "internship" (geen stage)
 • een inhoudelijke en bijzonder boeiende job in een sfeer van wederzijds respect en appreciatie 
 • ruimte voor initiatief 
 • een gestructureerd bureau waar individuele verantwoordelijkheid centraal staat
 • een bureau waar enkel tijdens de ‘normale’ werkuren wordt gewerkt en aandacht gaat naar een correcte work-life balance
 • een meertalige én creatieve werkomgeving in het hippe centrum van Brussel

Vindt u zichzelf terug in deze beschrijving, dan ontvangen wij graag uw aanvraag via ons sollicitatieformulier!
 


Architenko-2033530819

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-2033530819

sluit [x]

junior ast. architect

(Ir.) architect of assistent architect met een passie voor nauwkeurigheid, met profiel:

 • Frans en/of Nederlandstalig
 • 2-4 jaar ervaring
 • teamspeler met een kritische geest
 • sterke grafische skills
 • op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • kennis van Adobe of Affinity package (pluspunt)
 • Revit kennis (pluspunt)
 • Franstalig (pluspunt)
 • freelancer in onderaanneming 

Vanaf dag één maak je deel uit van een gedreven en warm team. Je werkt aan afwisselende, boeiende projecten en maakt de verschillende stadia van een project mee. Verder bieden wij u: 

 • voltijdse positie
 • een inhoudelijke en bijzonder boeiende job in een sfeer van wederzijds respect en appreciatie 
 • ruimte voor initiatief 
 • een gestructureerd bureau waar individuele verantwoordelijkheid centraal staat
 • een bureau waar enkel tijdens de ‘normale’ werkuren wordt gewerkt en aandacht gaat naar een correcte work-life balance
 • een meertalige én creatieve werkomgeving in het hippe centrum van Brussel

Vindt u zich terug in deze beschrijving, dan ontvangen wij graag uw aanvraag via ons sollicitatieformulier!
 


Architenko-936910944

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-936910944

sluit [x]

projectmanager

(Ir.) architect of gelijkwaardig door ervaring met een passie voor werfopvolging, projectmanagement en communicatie, met profiel:

 • Frans en/of Nederlandstalig
 • meer dan 5 jaar ervaring
 • diplomatisch, vlot en assertief
 • teamspeler met een kritische geest
 • gevorderde projectmanagement kennis
 • op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • Revit basiskennis (pluspunt)
 • Frans (pluspunt)
 • freelancer in onderaanneming

Vanaf dag één maak je deel uit van een gedreven en warm team. Je werkt aan afwisselende en boeiende projecten. Je stuurt en coacht een zeer divers team. Je beheert de planning en deadlines van de lopende projecten. Verder bieden wij u:

 • een projectgebonden positie
 • een inhoudelijke en bijzonder boeiende job in een sfeer van wederzijds respect en appreciatie 
 • ruimte voor initiatief 
 • een gestructureerd bureau waar individuele verantwoordelijkheid centraal staat
 • een bureau waar enkel tijdens de ‘normale’ werkuren wordt gewerkt en aandacht gaat naar een correcte work-life balance
 • een meertalige én prettige werkomgeving in het hippe centrum van Brussel

Vindt u zich terug in deze beschrijving, dan ontvangen wij graag uw aanvraag via ons sollicitatieformulier!


Architenko-1424073620

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-1424073620

sluit [x]

interieurvormgever

Interieur-architect of architect met passie voor interieurvormgeving, met profiel:

 • Frans en/of Nederlandstalig
 • meer dan 3 jaar ervaring
 • diplomatisch, vlot en assertief
 • teamspeler met een kritische geest
 • op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • kennis van Adobe of Affinity package (pluspunt)
 • Revit basis kennis (pluspunt)
 • Frans (pluspunt)
 • freelancer in onderaanneming

Vanaf dag één maak je deel uit van een gedreven en warm team. Je werkt aan afwisselende, boeiende projecten en maakt de verschillende stadia van een project mee. Verder bieden wij u:  

 • een projectgebonden positie aan
 • een inhoudelijke en bijzonder boeiende job in een sfeer van wederzijds respect en appreciatie 
 • ruimte voor initiatief 
 • een gestructureerd bureau waar individuele verantwoordelijkheid centraal staat
 • een bureau waar enkel tijdens de ‘normale’ werkuren wordt gewerkt en aandacht gaat naar een correcte work-life balance
 • een meertalige én prettige werkomgeving in het hippe centrum van Brussel

Vindt u zich terug in deze beschrijving, dan ontvangen wij graag uw aanvraag via ons sollicitatieformulier!


Architenko-288571489

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-288571489

sluit [x]

landschapsarchitect

Landschapsarchitect of architect met passie voor landschapsontwerp, met profiel:

 • Frans en/of Nederlandstalig
 • meer dan 3 jaar ervaring
 • diplomatisch samenwerken, je bent vlot en assertief
 • diplomatisch, vlot en assertief
 • teamspeler met een kritische geest
 • op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • kennis van Adobe of Affinity package (pluspunt)
 • Revit basis kennis (pluspunt)
 • Frans (pluspunt)
 • freelancer in onderaanneming

Vanaf dag één maak je deel uit van een gedreven en warm team. Je werkt aan afwisselende, boeiende projecten en maakt de verschillende stadia van een project mee. Verder bieden wij u:  

 • een projectgebonden positie aan
 • een inhoudelijke en bijzonder boeiende job in een sfeer van wederzijds respect en appreciatie 
 • ruimte voor initiatief 
 • een gestructureerd bureau waar individuele verantwoordelijkheid centraal staat
 • een bureau waar enkel tijdens de ‘normale’ werkuren wordt gewerkt en aandacht gaat naar een correcte work-life balance
 • een meertalige én prettige werkomgeving in het hippe centrum van Brussel

Vindt u zich terug in deze beschrijving, dan ontvangen wij graag uw aanvraag via ons sollicitatieformulier!


Architenko-137016924

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-137016924

sluit [x]

spontane sollicitatie

Wij ontvangen graag uw spontane sollicitatie, ook indien u in onze huidige openstaande vacatures geen passende functie vindt. Dien uw aanvraag in via het sollicitatieformulier.


Architenko-258981759

Word Architenko en ontvang je hoodie!


Aanvragen Architenko-258981759

sluit [x]

Deze website is eigendom van:

ARCHITENKO – Urban Design and Architecture BVBA

Nieuwdorpstraat 23, 3600 Genk BE

Telefoon: 0032 (0)2 233 81 53

E-mail: info@architenko.com

Ondernemingsnummer: 0714.918.209

 

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

 

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba of rechthoudende derden, tenzij anders vermeld.

 

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba (verder “ARCHITENKO” of “wij”)  levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal ARCHITENKO de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. 

ARCHITENKO kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

 

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. ARCHITENKO geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

ARCHITENKO kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

 

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

ARCHITENKO verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Hasselt bevoegd.

 

Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de helpfunctie van uw internetbrowser.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt 

aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Gegevensverwerking

De meeste informatie op deze website is beschikbaar zonder dat er persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Wanneer de gebruiker toch om persoonlijke informatie gevraagd wordt, zal deze informatie enkel gebruikt worden voor doeleinden die strikt aansluiten bij de dienstverlening van en door ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba (verder “ARCHITENKO” of “wij”)  op basis van de contractuele relatie als gevolg van de bestelling of registratie dan wel op basis van haar gerechtvaardigd belang om diensten te verlenen en u hiervoor te contacteren. De informatie over u wordt u op verzoek meegedeeld. U kan deze, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het ons te mailen op info@architenko.com. Bent u het niet eens met de manier waarop ARCHITENKO uw gegevens verwerkt, kan u klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be – Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). 

 

ARCHITENKO neemt uw rechten bij gegevensverwerking ernstig. In dit document legt ARCHITENKO uit hoe het uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en gebruikt. Ze vormt aldus het algemene beleid van ARCHITENKO op het vlak van gegevensverwerking.

 

Voor vragen bij deze verklaring en ons beleid kan u steeds contact opnemen met ons via info@architenko.com. Voor vragen die meer zijn dan een vraag om inlichtingen kunnen wij u vragen u te identificeren, zodat wij zeker zijn dat wij de gevraagde informatie en gegevens aan de juiste persoon verstrekken.

 

Wanneer en voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt ARCHITENKO gegevens?

ARCHITENKO verzamelt en verwerkt gegevens over u wanneer u als klant op ons een beroep doet voor onze diensten of wanneer u op een andere manier met ons contact opneemt. Die activiteiten vatten we samen onder de noemer “klantenbeheer” en betreffen met name de uitvoering van de opdrachten die wij met u sluiten.

 

Bent u leverancier / onderaannemer, dan verwerken wij uw gegevens of die van uw contactpersonen in het kader van de levering van producten of diensten, voor het generieke doeleinde “leveranciersadministratie”. In dat geval is het ook mogelijk dat wij uw gegevens meenemen in onze werkplanning, samen met de gegevens van onze eigen medewerkers.

 

Verder verwerken wij uw gegevens, als klant of als leverancier / onderaannemer, bij het opmaken van facturen en andere boekhoudkundige documenten. Dit vormt het doeleinde “boekhouding”.

 

Tot slot kan het zijn dat wij gegevens over u verwerken omdat dat van belang is of kan zijn voor onze activiteiten, bijvoorbeeld om op uw advies of diensten beroep te kunnen doen. Deze activiteiten omschrijven we als “communicatie” of “public relations”.

 

Welke gegevens verzamelt en verwerkt ARCHITENKO?

Het gaat over de gegevens die u ons meedeelt en die wij nodig hebben voor de uitvoering van het project waarvoor u op ons beroep doet, zoals uw naam, adres, e-mailadres en professionele gegevens, zoals bedrijfsnaam en BTW-nummer, de gegevens over uw gezinssamenstelling en alle andere gegevens in dat verband. Meestal geeft u ons die gegevens rechtstreeks door, maar het is ook mogelijk dat wij die gegevens verkrijgen van andere partijen waar u mee samenwerkt. De gegevens kunnen ook betrekking hebben op uw interesses in of plannen voor een toekomstig project.

 

Van leveranciers / onderaannemers kunnen wij bepaalde gegevens verwerken om ons toe te laten de werken goed in te plannen. Het gaat daarbij dan om de beschikbaarheid en aanwezigheid, alsook het type werken. 

 

Financiële gegevens verwerken wij in het kader van de boekhouding.

 

Gegevens over uw functie en activiteiten worden verwerkt in het kader van communicatie of public relations.

 

Hoe verzamelt ARCHITENKO uw gegevens?

Uw gegevens verzamelen wij wanneer u daartoe (papieren dan wel elektronische) formulieren invult. Soms gebeurt dat via een gesprek, telefonisch contact of mailuitwisseling.

 

Normaal verkrijgen wij die gegevens rechtstreeks van u. Soms kan het ook zijn dat wij ze onrechtstreeks verkrijgen. Dat is het geval met gegevens over medewerkers van leveranciers / onderaannemers die actief zijn bij onze projecten en die we bekomen van de leveranciers zelf.

 

Ook bij direct marketing komt het voor dat wij uw gegevens verkrijgen bij derden. Waar we uw gegevens hebben gehaald delen wij u dan mee.

 

Als u onze website bezoekt, maken wij daarbij gebruik van cookies waarover u meer informatie kan vinden bij deel cookies. Dat doen wij in het bijzonder om de inhoud en het gebruiksgemak van die website zoveel mogelijk af te stemmen op u als gebruiker ervan. Daarnaast verwerken wij uw gegevens om te voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van een website en de inhoud ervan en om u in staat te stellen om gebruik te maken van de interactieve toepassingen en diensten op deze website.

 

Wat zijn de grondslagen voor de verwerking van gegevens door ARCHITENKO?

In beginsel verzamelen en verwerken wij uw gegevens op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw opdracht en het contract dat wij met u sluiten. Dat is ook de grondslag voor de verwerking van gegevens over leveranciers / onderaannemers en voor de verwerking “boekhouding”.

 

Waar de verwerking niet noodzakelijk is om de contractuele relatie uit te voeren, zoals bij direct marketing en communicatie/public relations, is ze gebaseerd op onze gerechtvaardigde belangen als onderneming, in het bijzonder de vrijheid van onderneming en informatie. Daarbij zorgen wij er steeds voor dat er tussen onze en uw belangen een evenwicht bestaat, bijvoorbeeld door u een recht van verzet toe te kennen.

 

Worden de gegevens meegedeeld aan derden?

Uw gegevens worden hoofdzakelijk intern verwerkt in het kader van klantenbeheer, leveranciersbeheer, werkplanning, boekhouding en communicatie/public relations door de dienst/verantwoordelijke die instaat voor deze activiteiten. Ze kunnen voor bepaalde punctuele diensten of opdrachten worden doorgegeven aan verwerkers / leveranciers / onderaannemers waar wij een beroep op doen, zij het altijd onder onze controle.

 

Soms zijn wij verplicht om gegevens over u door te geven. Dat is met name het geval wanneer wij hiertoe wettelijk worden verplicht of wanneer overheidsinstanties die daartoe het recht hebben, bij ons gegevens opvragen. In dat geval gaan wij na of aan de voorwaarden om gegevens op te vragen is voldaan.

 

Uw gegevens kunnen mogelijks doorgegeven worden naar derde landen of internationale organisaties. Dit kan gebeuren in het kader van contracten voor cloud services die wij sluiten. Dan worden uw gegevens mogelijk opgeslagen op servers in derde landen waar in beginsel enkel wij toegang toe hebben. In dat geval zorgen wij ervoor dat de provider van die diensten gevestigd is in een derde land met een adequaat beschermingsniveau of dat er met die provider een overeenkomst ter bescherming van uw rechten wordt gesloten.

 

Uw rechten

U kan de gegevens die wij over u verwerken, steeds inkijken en, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het dit aan te vragen via info@architenko.com, met een bewijs van uw identiteit. Die vragen wij om te verhinderen dat uw gegevens worden meegedeeld aan iemand die daar geen recht op heeft.

 

Indien u het niet eens bent met de manier waarop ARCHITENKO uw gegevens verwerkt, kan u steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be), Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel.

 

Wijzigingen

ARCHITENKO behoudt zich het recht voor om deze verklaring en/of dit beleid te wijzigen. Wijzigingen zullen via de website aan gebruikers worden gemeld.
sluit [x]
sluit [x]

Wij geven u als klant of kandidaat klant graag de informatie over onze onderneming die het Wetboek Economisch recht in artikel III-74 vraagt:

 

Naam: ARCHITENKO – Urban Design and Architecture
Juridische vorm: BVBA
Maatschappelijke zetel: Nieuwdorpstraat 23, 3600 Genk BE
Telefoon: 0032 (0)2 233 81 53
E-mail: info@architenko.com
Website: www.architenko.be
Ondernemingsnummer: 0714.918.209
Stamnummer: B300251
Professionele titel(s): Architect en Stedenbouwkundige
Land van toekenning van de titel: België
Beroepsorganisatie: Orde van Architecten van de provincie Limburg, Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt

 

Facturatiegegevens
ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba
Nieuwdorpstraat 23, 3600 Genk, BE
BTW / VAT: BE.0714.918.209
KBC Bank: BE78 7360 4755 1686 bic: KREDBEBB
E-mail: facturatie@architenko.com
sluit [x]

Als ontwerpstudio vinden we het belangrijk om tijd vrij te maken voor onze klanten en partners om samen projecten uit te werken en te bespreken in een gefocuste omgeving.

 

Persoonlijk contact met onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarom luisteren wij altijd zorgvuldig naar hun verhaal en proberen we al hun vragen gepast te beantwoorden. Om dit te vergemakkelijken, vragen wij u als klant om inhoudelijke vragen zoveel als mogelijk te bundelen en door te sturen via e-mail. Zo kunnen we uw vragen als één geheel in behandeling nemen.

 

We streven ernaar uw vragen per mail binnen de vijf werkdagen te beantwoorden en blijven uiteraard telefonisch bereikbaar voor dringende vragen.
sluit [x]

We begrijpen dat afspraken kunnen verschuiven, een agenda kan wijzigen of onvoorziene zaken kunnen gebeuren. U heeft de mogelijkheid om uw afspraak te annuleren, rekening houdend met volgende bepalingen:

 • Tot 48 uur vóór aanvang van de afspraak kan u uw afspraak kosteloos annuleren. Daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de consultprijs in rekening te brengen.
 • Niet of te laat geannuleerde en vergeten afspraken worden volledig aan u doorberekend.sluit [x]

ARCHITENKO - Urban Design and Architecture is onderworpen aan de deontologische code van de Orde van de architecten. Deze is beschikbaar op haar website www.architect.be
sluit [x]

Sollicitatieformulier

Ga alleen verder als u ons "Privacy en Disclaimer" erkent.

Privacy en Disclaimer link arrow

Mijn sollicitatiepositie is:
PERSOONLIJKE & CONTACTDATA*

OPLEIDING*

+ Voeg een extra onderwijsinstelling en diploma toe

TAALKENNIS*

MIJN HUIDIGE PROFESSIONELE SITUATIE*

HEB JE Al GESOLLICITEERD BIJ ARCHITENKO?*

Hoe heeft u ons leren kennen?

BIJLAGEN

Alleen PDF-bestanden. De maximale grootte voor alle bestanden bij elkaar is 14 MB

Begeleidende brief:
Curriculum vitae:

Portfolio (verplicht voor ontwerpers):

OPMERKINGEN:

sluit [x]

Privacy en Disclaimer

Deze website is eigendom van:

ARCHITENKO – Urban Design and Architecture BVBA

Nieuwdorpstraat 23, 3600 Genk BE

Telefoon: 0032 (0)2 233 81 53

E-mail: info@architenko.com

Ondernemingsnummer: 0714.918.209

 

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

 

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba of rechthoudende derden, tenzij anders vermeld.

 

Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba (verder “ARCHITENKO” of “wij”)  levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal ARCHITENKO de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. 

ARCHITENKO kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

 

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. ARCHITENKO geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

ARCHITENKO kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

 

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

ARCHITENKO verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Hasselt bevoegd.

 

Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden en dit enkel en alleen om de site beter af te stemmen op de behoeften van de terugkerende bezoeker. Deze mini bestandjes of cookies worden niet gebruikt om het surfgedrag van de bezoeker op andere websites na te gaan. Uw internetbrowser laat u toe dat u het gebruik van cookies verhindert, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat u de cookies nadien van uw harde schijf verwijdert. Raadpleeg hiervoor de helpfunctie van uw internetbrowser.

 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt 

aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Gegevensverwerking

De meeste informatie op deze website is beschikbaar zonder dat er persoonsgegevens moeten worden verstrekt. Wanneer de gebruiker toch om persoonlijke informatie gevraagd wordt, zal deze informatie enkel gebruikt worden voor doeleinden die strikt aansluiten bij de dienstverlening van en door ARCHITENKO - Urban Design and Architecture bvba (verder “ARCHITENKO” of “wij”)  op basis van de contractuele relatie als gevolg van de bestelling of registratie dan wel op basis van haar gerechtvaardigd belang om diensten te verlenen en u hiervoor te contacteren. De informatie over u wordt u op verzoek meegedeeld. U kan deze, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het ons te mailen op info@architenko.com. Bent u het niet eens met de manier waarop ARCHITENKO uw gegevens verwerkt, kan u klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be – Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). 

 

ARCHITENKO neemt uw rechten bij gegevensverwerking ernstig. In dit document legt ARCHITENKO uit hoe het uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt en gebruikt. Ze vormt aldus het algemene beleid van ARCHITENKO op het vlak van gegevensverwerking.

 

Voor vragen bij deze verklaring en ons beleid kan u steeds contact opnemen met ons via info@architenko.com. Voor vragen die meer zijn dan een vraag om inlichtingen kunnen wij u vragen u te identificeren, zodat wij zeker zijn dat wij de gevraagde informatie en gegevens aan de juiste persoon verstrekken.

 

Wanneer en voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt ARCHITENKO gegevens?

ARCHITENKO verzamelt en verwerkt gegevens over u wanneer u als klant op ons een beroep doet voor onze diensten of wanneer u op een andere manier met ons contact opneemt. Die activiteiten vatten we samen onder de noemer “klantenbeheer” en betreffen met name de uitvoering van de opdrachten die wij met u sluiten.

 

Bent u leverancier / onderaannemer, dan verwerken wij uw gegevens of die van uw contactpersonen in het kader van de levering van producten of diensten, voor het generieke doeleinde “leveranciersadministratie”. In dat geval is het ook mogelijk dat wij uw gegevens meenemen in onze werkplanning, samen met de gegevens van onze eigen medewerkers.

 

Verder verwerken wij uw gegevens, als klant of als leverancier / onderaannemer, bij het opmaken van facturen en andere boekhoudkundige documenten. Dit vormt het doeleinde “boekhouding”.

 

Tot slot kan het zijn dat wij gegevens over u verwerken omdat dat van belang is of kan zijn voor onze activiteiten, bijvoorbeeld om op uw advies of diensten beroep te kunnen doen. Deze activiteiten omschrijven we als “communicatie” of “public relations”.

 

Welke gegevens verzamelt en verwerkt ARCHITENKO?

Het gaat over de gegevens die u ons meedeelt en die wij nodig hebben voor de uitvoering van het project waarvoor u op ons beroep doet, zoals uw naam, adres, e-mailadres en professionele gegevens, zoals bedrijfsnaam en BTW-nummer, de gegevens over uw gezinssamenstelling en alle andere gegevens in dat verband. Meestal geeft u ons die gegevens rechtstreeks door, maar het is ook mogelijk dat wij die gegevens verkrijgen van andere partijen waar u mee samenwerkt. De gegevens kunnen ook betrekking hebben op uw interesses in of plannen voor een toekomstig project.

 

Van leveranciers / onderaannemers kunnen wij bepaalde gegevens verwerken om ons toe te laten de werken goed in te plannen. Het gaat daarbij dan om de beschikbaarheid en aanwezigheid, alsook het type werken. 

 

Financiële gegevens verwerken wij in het kader van de boekhouding.

 

Gegevens over uw functie en activiteiten worden verwerkt in het kader van communicatie of public relations.

 

Hoe verzamelt ARCHITENKO uw gegevens?

Uw gegevens verzamelen wij wanneer u daartoe (papieren dan wel elektronische) formulieren invult. Soms gebeurt dat via een gesprek, telefonisch contact of mailuitwisseling.

 

Normaal verkrijgen wij die gegevens rechtstreeks van u. Soms kan het ook zijn dat wij ze onrechtstreeks verkrijgen. Dat is het geval met gegevens over medewerkers van leveranciers / onderaannemers die actief zijn bij onze projecten en die we bekomen van de leveranciers zelf.

 

Ook bij direct marketing komt het voor dat wij uw gegevens verkrijgen bij derden. Waar we uw gegevens hebben gehaald delen wij u dan mee.

 

Als u onze website bezoekt, maken wij daarbij gebruik van cookies waarover u meer informatie kan vinden bij deel cookies. Dat doen wij in het bijzonder om de inhoud en het gebruiksgemak van die website zoveel mogelijk af te stemmen op u als gebruiker ervan. Daarnaast verwerken wij uw gegevens om te voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit het ter beschikking stellen van een website en de inhoud ervan en om u in staat te stellen om gebruik te maken van de interactieve toepassingen en diensten op deze website.

 

Wat zijn de grondslagen voor de verwerking van gegevens door ARCHITENKO?

In beginsel verzamelen en verwerken wij uw gegevens op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw opdracht en het contract dat wij met u sluiten. Dat is ook de grondslag voor de verwerking van gegevens over leveranciers / onderaannemers en voor de verwerking “boekhouding”.

 

Waar de verwerking niet noodzakelijk is om de contractuele relatie uit te voeren, zoals bij direct marketing en communicatie/public relations, is ze gebaseerd op onze gerechtvaardigde belangen als onderneming, in het bijzonder de vrijheid van onderneming en informatie. Daarbij zorgen wij er steeds voor dat er tussen onze en uw belangen een evenwicht bestaat, bijvoorbeeld door u een recht van verzet toe te kennen.

 

Worden de gegevens meegedeeld aan derden?

Uw gegevens worden hoofdzakelijk intern verwerkt in het kader van klantenbeheer, leveranciersbeheer, werkplanning, boekhouding en communicatie/public relations door de dienst/verantwoordelijke die instaat voor deze activiteiten. Ze kunnen voor bepaalde punctuele diensten of opdrachten worden doorgegeven aan verwerkers / leveranciers / onderaannemers waar wij een beroep op doen, zij het altijd onder onze controle.

 

Soms zijn wij verplicht om gegevens over u door te geven. Dat is met name het geval wanneer wij hiertoe wettelijk worden verplicht of wanneer overheidsinstanties die daartoe het recht hebben, bij ons gegevens opvragen. In dat geval gaan wij na of aan de voorwaarden om gegevens op te vragen is voldaan.

 

Uw gegevens kunnen mogelijks doorgegeven worden naar derde landen of internationale organisaties. Dit kan gebeuren in het kader van contracten voor cloud services die wij sluiten. Dan worden uw gegevens mogelijk opgeslagen op servers in derde landen waar in beginsel enkel wij toegang toe hebben. In dat geval zorgen wij ervoor dat de provider van die diensten gevestigd is in een derde land met een adequaat beschermingsniveau of dat er met die provider een overeenkomst ter bescherming van uw rechten wordt gesloten.

 

Uw rechten

U kan de gegevens die wij over u verwerken, steeds inkijken en, indien nodig, laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het dit aan te vragen via info@architenko.com, met een bewijs van uw identiteit. Die vragen wij om te verhinderen dat uw gegevens worden meegedeeld aan iemand die daar geen recht op heeft.

 

Indien u het niet eens bent met de manier waarop ARCHITENKO uw gegevens verwerkt, kan u steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (www.privacycommission.be), Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel.

 

Wijzigingen

ARCHITENKO behoudt zich het recht voor om deze verklaring en/of dit beleid te wijzigen. Wijzigingen zullen via de website aan gebruikers worden gemeld.link arrow Naar boven
whatsapp
sluit [x]

Informatieformulier

PERSOONLIJKE & CONTACTDATA*

Contactpersoon

loader