Terugkeren [←]
Media
  • Woning BYL, nieuwbouw, Wachtebeke
  • Lees verder
  • Verbergen

Deze half-open ééngezinswoning maakt deel uit van een verkaveling, waarbij er binnen de richtlijnen een budgetvriendelijke woning met identiteit wordt opgericht. Zo werd er bewust gekozen om het bouwvolume met licht hellend dak en vervolgens zijn kopse kant te richten naar de straatzijde, waarbij optimale zonnewinsten gegenereerd worden.

 

Op de gelijkvloerse verdieping wordt een eerder open ruimte gecreëerd, die indien gewenst afgesloten kan worden, met maximale lichtinval langs de achterzijde. Hierbij wordt een loftgevoel gecreëerd. Op de verdieping worden 3 ruime slaapkamers gecreëerd samen met de badkamer, dressing, toilet en berging.

 

Data
Naar boven
sluit [x]

Informatieformulier

PERSOONLIJKE & CONTACTDATA*

Contactpersoon