Terugkeren [←]
Media
  • Woning NEI, uitbreiding en revonatie, Genk
  • Lees verder
  • Verbergen

Bij de verbouwing van deze karaktervolle woning, die gepaard gaat met een volume uitbreiding, staat duurzaamheid centraal. De volledige woning krijgt een energetische renovatie waarbij de authentieke elementen zoveel mogelijk behouden blijven, maar het geheel voldoet aan de huidige eisen. Doordachte keuzes naar afwerkingsmaterialen maken deze duurzame totaalrenovatie compleet.

 

Samen met de totaalrenovatie wordt ook de volledige omgevingsaanleg aangepakt. Dit met het oog op een beschutte voortuin waar genoten kan worden van de avondzon. Met de bijkomende taak als projectmanager is er slechts één aanspreekpunt tot de oplevering van de werken voor de bouwheer.

 

Data
Naar boven
sluit [x]

Informatieformulier

PERSOONLIJKE & CONTACTDATA*

Contactpersoon